4 grunde mere til, at lockdown er fantastisk mens du er single!

4 grunde mere til, at lockdown er fantastisk mens du er single!

Jul 14, 2020 by Edna Rice

Ingen skænderier

Alle par skændes, men med mennesker der tvinges til at være usædvanligt tæt på hinanden hele dagen, hver dag, er det ingen overraskelse, at tingene kan koge over mere end normalt. Fire uger inde og internettet er allerede oversvømmet af hustruer, der klager over deres mænd, ægtemænd bliver drevet til vanvid af deres hustruer, mennesker fanget i elskeløse forhold, der råber om frihed, par der allerede har brudt sammen, stadig tvunget til at dele den samme plads med person, de nu foragter. Det ser ud til, at lockdown også vil være godt for singler, fordi når det først er forbi, kommer der en masse frisk nyt talent på markedet.

Du sparer shitloads af penge

Undersøgelser har vist, at det er meget dyrere at være single end at være i et parforhold. Bortset fra det faktum, at som en singleton ikke har nogen at dele regningerne med, er jagten på en mand en kostbar forretning. Alt det pres for at se godt ud, tilføjet omkostningerne ved at købe drikkevarer og middag gør dating til en tung byrde på bankbalancen.

Men nu det pres er taget væk fra bordet, så sparer man en formue. Ingen behov for at købe drinks, spise ude, eller købe et nyt sæt tøj eller makeup i flere uger, og tænk hvor meget andet du kan købe for de penge. En af dem skal selvfølgelig være personlig træner for at fortryde nogle af beskadigelserne lavet i køkkenet under lockdown, men det er en bekymring til en anden dag.

Datingpuljen blev lige meget dybere

Det meste af tiden er dating-apps stort set udelukkende befolket af en deprimerende blanding af liderlige fucktards, der er desperate efter at vise deres kønsorganer til intetanende swipers, socialt uduelige intet-håbere, der ikke er i stand til at skabe øjenkontakt, og charmerende single-for-lifers med store problemer med tilknytning. De siger måske, at der er ‘masser af fisk i havet’, men vores oplevelse er ‘havet’ mere er som et sumpet dam, og fiskene i det er for det meste de rædselfilmmonstre, som oceaniske forskere ved et uheld finder med deres højteknologiske undervands kameraer.

Men ligesom en alge blomstrer i varmt vejr, har lockdown bragt en oversvømmelse af frisk vandlevende vand i poolen. Alle de fyre, der troede, at en kæreste ville ødelægge deres ungkarlestil, alle de uafhængige kvinder, der ikke havde tid til nærstudere online datingsider, har pludselig indset, at det at dø alene omgivet af katte er en meget mere skrækkelig udsigt end tidligere antaget. Fanget og keder sig derhjemme dypper de endelig tæerne i vandet.

Jo, de fleste af dem vil stadig være bundfoder, men hvis du er tilbøjelig til at give det en chance, kan du muligvis bare være i stand til at fange dig selv en havfrue.

Dating er blevet meget mere effektiv

Lad os sige, at man formår at finde en af ​​disse mytiske ‘normale’ mænd, og de sætter en date op. I tidernes morgen måtte de forhandle, hvor de skulle mødes, og man ville sandsynligvis ende med at skulle smutte til en helt anden del af byen, fordi han er for doven til at tilbyde et sted mere praktisk for hende, og hun er for taknemmelig for, at han faktisk kom med et forslag til at argumentere. Så skulle hun vaske sit hår, tage en kjole på og høje hæle, selvom hun hader dem, og vente på at møde ham, hvorpå han enten ville annullere med fem minutters varsel eller dukke op og være kedelig som ind i helvede og så ville man være nødt til at vælg mellem at skære hendes håndled med knækket glas lige ved bordet eller komme med en pinligt gennemsigtig løgn om at have et tidligt møde og løbe væk efter bare en drink.

Virtuel dating i disse tider løser alt det. Hvis du klæder dig ud til en FaceTime-date forventer alle, at du er i din pyjamas. De små kameraer på telefoner er så skøre, at man kan slippe afsted med bare en smule maskara og flot vindueslys, og han vil aldrig vide forskellen. Hvis fyren annullerer i sidste øjeblik, kan hun ganske enkelt sætte telefonen på igen. Og bedst af alt, hvis han viser sig at være en giftig kusse, kan man bare smide røret på og blokere ham. Ingen høflig anden drink eller pinlig flugt-teknik er nødvendig. Det er sådan en ren og effektiv måde at screene fremtidige kærester.