3 grunde til, at lockdown er fantastisk, hvis du er single

3 grunde til, at lockdown er fantastisk, hvis du er single

Jul 14, 2020 by Edna Rice

Her, i ingen særlig rækkefølge, er vores top tre grunde til at lockdown er dejligt for singler:

Du behøver ikke gøre en indsats med dit udseende

Som solo-rejsende og især som kvinde er man under meget pres for at se godt ud HELE tiden. Dyrt hårklip, blanke negle, stilfulde tøj, tonet krop, voksede dame dele, endda ens fucking øjenbryn skal være mere plejet end en vinder på catwalken. Hun ved trods alt aldrig, hvornår hun måske møder nogen, ikke?

Men under lockdown løftes alt dette pres på mirakuløst vis. Med ingen rundt om dig til at se, er hun fri til at lade standarder være ligegyldige. Nu får hun en lækker ekstra times søvn hver dag, fordi hun ikke behøver at lægge makeup på eller blive klædt. Hun kan gå uvasket i dage, fordi der ikke er nogen der klager over lugten. Hun kan dyrke sit kropshår, indtil det er så luksuriøst som en minkfrakke, fordi der er absolut ingen chance for, at nogen vil bede hende om at fjerne hendes dusk. Bedre at nyde det, mens det varer, tænker hun, for når lockdown til sidst slutter, er hun ikke sikker på, at hun vil være i stand til at huske, hvordan man tager en bh på.

Du behøver ikke at lave mad og rengøre

Hun har altid troet, at hun skal betale eksperter for at udføre de job, hun ikke er kvalificeret til at udføre selv, og det inkluderer rengøring. Hun hader at rengøre, hun er lort til det, og ærligt talt ville hun hellere bruge sin dyrebare tid på at gøre mere morsomme ting, som at se dokumentarer om nazisterne eller arrangere alle knapperne i sin ‘reserveknapper’ i størrelsesorden. Så hver fjortende dag kommer en dejlig dame rundt og gør det for hende, og det er de bedste 300 kr om ugen hun bruger.

Under lockdown kan rengøringsdamen naturligvis ikke komme forbi, og hun betaler 300 kr om ugen for privilegiet at kunne efterlade hendes vibrator på siden af ​​badet uden frygt for, at nogen ser det. Men skal hun rent faktisk gøre rent? Fuck nej. Med ingen andre der kan se, hvorfor så gide? Der er kun en af ​​hende, og hun er en ren og rydelig pige – hvor meget rod kan en person alligevel lave? Forhåbentlig slutter lockdown, før ukrudt begynder at vokse op gennem gulvbrædderne, og edderkopperne begynder at skrive SOS-beskeder på deres væv.

Det samme gælder madlavning. Ingen adgang til dejlige restauranter og let adgang til McDrive eller lignende, så derfor finder hun pludselig sig selv nødsaget til at opfinde almindelige måltider for en gangs skyld. Men hun er forbandet, hvis hun vil begynde at bage bananbrød og dyrke en surdej som en eller anden slags hipster-kusse. Hvorfor gide det, hvis der kun er en af ​​hende? Det smukke ved at være alene er, at du kan spise nutella og jordbæris til morgenmad og toast og marmelade til middag, og ingen har noget at skulle have sagt.

Du kan gøre hvad du vil

Som solo-person under lockdown er hendes tid fuldstændig hendes egen. Hun kan gøre, hvad fuck hun vil, når hun vil, og der er ingen der dømmer hende for det. Hvis hun vil sove helt til middagstid og tilbringe resten af ​​dagen med at trolle anti-vaxxere på internettet, så kan hun det. Hvis hun vil drikke juice direkte fra kartonen og se genudsendelser af Friends til kl 3 om natten, så kan hun også det. Hvis hun vil farvekode sine boghylder eller lave yoga i stuen i bar røv, hvem skal så stoppe hende, der er ingen grænser når man er solo!

Og uden en kæreste behøver hun ikke at finde sig i andres lort. Hun behøver ikke at fake at lide Star Wars for femtende gang eller slukke for Friends, så hendes anden halvdel kan sidde i hans bukser og spille X-box. Der er ingen irriterende dreng, der besætter bruseren, når hun vil have det eller stinker potten til i en time, mens han læser sin bog. Der er ingen, der klager over, at de er kolde og skifter termostaten op, når lejligheden allerede er varmere end solen, ingen efterlader våde håndklæder på gulvet, ingen ‘eksperimenterer’ med at få hjemmebrygget øl i badekaret. Hendes plads er helt hendes, og det er sgu dejligt.